Francia saláta főtt tojással formában dermesztve:
A francia salátát a szokásos módon elkészítjük, (francia saláta alap, apróra kockázott alma, párolva. Egy nagy flakon majonéz, két nagy tejföl, pici só, két kanál porcukor) majd egy csomag zselatint felforrósítunk másfél dl vízben és amikor langyos, akkor belekeverjük a salátába. Folpackkal kibélelt formába öntjük a felét, majd belerakjuk a főtt tojásokat és betakarjuk a másik felével. Hűtőbe tesszük és néhány óra múlva ki lehet borítani a formából és szépen lehet szeletelni. Nagyon finom és mutatós.
A francia salátát a szokásos módon elkészítjük, (francia saláta alap, apróra kockázott alma, párolva. Egy nagy flakon majonéz, két nagy tejföl, pici só, két kanál porcukor) majd egy csomag zselatint felforrósítunk másfél dl vízben és amikor langyos, akkor belekeverjük a salátába. Folpackkal kibélelt formába öntjük a felét, majd belerakjuk a főtt tojásokat és betakarjuk a másik felével. Hűtőbe tesszük és néhány óra múlva ki lehet borítani a formából és szépen lehet szeletelni. Nagyon finom és mutatós.
Fasírtgolyók, csirkeszárnya rántva, francia saláta formában
Virslis fonat, tepertős pogácsa, szendvicsek, fasírtgolyók, francia saláta formában
Gesztenyés csigák
Kakaós és gesztenyés csiga
Virslis fonat
Gesztenyés beigli
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése