2012. január 1., vasárnap

Szilveszter 2011.

 Francia saláta főtt tojással formában dermesztve:

A francia salátát a szokásos módon elkészítjük, (francia saláta alap, apróra kockázott alma, párolva. Egy  nagy flakon majonéz, két nagy tejföl, pici só, két kanál porcukor) majd egy csomag zselatint felforrósítunk másfél dl vízben és amikor langyos, akkor belekeverjük a salátába. Folpackkal kibélelt formába öntjük a felét, majd belerakjuk a főtt tojásokat és betakarjuk a másik felével. Hűtőbe tesszük és néhány óra múlva ki lehet borítani a formából és szépen lehet szeletelni. Nagyon finom és mutatós.
 Fasírtgolyók, csirkeszárnya rántva, francia saláta formában
 Virslis fonat, tepertős pogácsa, szendvicsek, fasírtgolyók, francia saláta formában




 Gesztenyés csigák
 Kakaós és gesztenyés csiga
 Virslis fonat


Gesztenyés beigli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése