2011. december 22., csütörtök

Barackmag Karácsonyra


Itt éppen kisültek
Sütöttem kisebb és nagyobb formában is barackmagot.


Ez a nagyobb formában sült.


Ez pedig a kisebbik formában sült


Itt már  tálcán sorakoznak a többi aprósütivel együtt



Barackmag

40 dkg liszt, 20 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, 1 kocka ráma, 1 kanál kakaópor, 1 tojás, kb. egy kanál tej, vagy amennyit felvesz a tészta.
Krém:
3 tojást 15 dkg porcukorral gőzön sűrűre főzni, ha kihűlt, hozzákeverünk 1 rámát, és zöld mandula aromát. 

1 megjegyzés:

  1. Ez még diós-krémmel is finom lehet! Mennyi szép, mutatós aprósüti! Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok, Gyöngyusz!!!

    VálaszTörlés